top of page

Cine suntem?

arrows-2029160_1920.png

eNative este o agenție integrată de Relații publice și Comunicare dedicată scopului de a conecta ambițiile organizaționale ale companiilor cu oamenii care vor contribui la succesul acestora, pe termen pe lung.

Specialiștii noștri în PR și brand management personalizează fiecare strategie pentru a răspunde provocărilor și oportunităților specifice, transformând brandul într-o poveste de succes.

Ce ne reprezintă?

arrows-2023449_1920.png

Reputația este cea mai influentă monedă pe care un brand o deține.
Acest capital tranzacționează percepții și se construiește pe sentimente și convingeri.
Acesta este motivul pentru care clienții gravitează spre un anumit brand și pentru care rămân fideli acestuia.

Noi suntem artizanii care înțeleg și modelează ideile din jurul unei companii, idei pe care le transformăm apoi în acea poveste convingătoare potrivită brandului tău.
Pentru că înțelegem cum funcționează mediul de afaceri, îi ascultăm preocupările, identificăm oportunitățile și dezvoltăm strategia în jurul tuturor acestor aspecte, putem să creăm mesajele potrivite și să definim bazele încrederii dintre brand și clienții săi.

Dedicăm întreaga noastră experiență reputației unui brand, pe care o construim pornind de la înțelegerea profundă a contextului și a acelor arii care, abordate în mod integrat, conduc spre succes - entități private, actori publici și mass-media. Abordarea noastră strategică polivalentă este soluția pentru o poveste unică de brand și credem cu tărie că pasiunea noastră va determina succesul tău.

Ce facem?

DSC_7377_pp'.jpg

Stimate partener,

În calitate de expert în comunicare, abordarea mea pentru a oferi servicii de calitate este holistică, structurată și eficientă.

Cei zece ani petrecuți în mass-media, care au culminat cu funcții de conducere, îmi oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra industriei de comunicare și mi-au demonstrat, totodată, că pasiunea și dăruirea sunt premisele esențiale pentru succes.

De asemenea, am avut ocazia să îmi dezvolt abilitățile de comunicare publică în cadrul a patru guverne diferite. Acest lucru mi-a oferit acces la imaginea de ansamblu a economiei românești, precum și o înțelegere profundă a relației dintre mediului public și cel privat. Datorită parcursului meu profesional în domeniul comunicării dedicate mediului economic și de afaceri, am dobândit cunoștințe vaste despre mediul de afaceri și despre modul în care acesta interacționează cu mass-media.

În evoluția mea ca specialist în comunicare, am dobândit o înțelegere complexă a modului în care cei trei actori principali - mass-media, sectorul public, sectorul privat - influențează agenda publică, modul în care aceștia acționează și reacționează, felul în care proiectează și implementează strategiile de comunicare.

Iar această cunoaștere este promisiunea către partenerii mei! Experiența mea este pusă în slujba sprijinirii partenerilor de afaceri care căută strategii de comunicare personalizate ce răspund nevoilor specifice. Sunt mândră că, împreună cu echipa eNative, realizăm proiecte complexe și asigurăm rezultate excelente pentru o gamă largă de organizații, din diferite industrii.

Cum lucrăm?

Screen Shot 2019-12-13 at 1.22.44 PM.png

Ce ne face diferiți?

Screen Shot 2019-12-13 at 1.21.23 PM.png
bottom of page